WOUTER VAN LEEUWEN-HELM
BERICHTEN
最近的帖子
| CONTACT

Opening Shizi Hou

Op 3 oktober 2007 was het zover: Mijn eigen Shaolin Kung Fu school en tevens onderneming is officieel geopend!

Het was een geweldig leuke avond. Ik heb hier enorm lang naartoe geleefd, het heeft me ontzettend veel stress gegeven, maar het was het allemaal waard. Ik ben de mensen die allemaal langs zijn geweest enorm dankbaar. Op naar een succesvol Shizi Hou!

Poster Opening Shizi Hou

 

De opening was extra bijzonder omdat Shaolin monnik Wang Jin Long (boeddhistische naam Shi Heng Jin), meedeed aan de demonstratie. Ik had nooit gedacht dat ik samen met een Shaolin meester zou optreden! Zie de demonstratie hieronder.

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Alle berichten van categorie:
2D | 3D | 4D | Muziek

© 2021 Wouter van Leeuwen-Helm