WOUTER VAN LEEUWEN-HELM
BERICHTEN
最近的帖子
| CONTACT

Poster Wudao VS Sleeping Dogs

Voor Hong Kong gebaseerde actiefilms en -games mag je mij altijd wakker maken. Nu is er dit jaar het spel Sleeping Dogs uitgekomen. Een spel waarin je een undercover agent speelt in Hong Kong, die de Triads moet oprollen. Echt een aanrader! Maar dat terzijde, Tyler Stout heeft een poster voor dit spel ontworpen. Tyler Stout maakt enorm gave illustraties en ben dus ook weer zeer onder de indruk van dit kunstwerk. Shizi Hou doet regelmatig mee aan optredens georganiseerd door Wudao. Reden voor mij om Sleeping Dogs en Wudao samen te voegen in een illustratie gebaseerd op Tyler Stout zijn herkenbare stijl.

Sleeping Dogs Poster door Tyler Stout

Om mijn poster te maken, heb ik eerst foto’s verzameld van de leden van Wudao. Deze heb ik samengesteld als referentie. Daarbij heb ik foto’s van de skyline van Hong Kong, tempels en draken gezocht en erbij geplaatst. Vervolgens heb ik alles vanaf ‘scratch’ in Adobe Illustrator getekend. Dit was echt een enorm werk en heb er vele uren ingestoken. En ik moet toegeven, het komt niet in de buurt van Tyler Stout zijn werk, maar ben er echt trots op. En omdat ik hem in illustrator heb gemaakt kan ik hem zo groot uitprinten als ik wil! =) Score!!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Alle berichten van categorie:
2D | 3D | 4D | Muziek

© 2021 Wouter van Leeuwen-Helm