PORTFOLIO
最近的帖子
| OVER SHIZI HOU | CONTACT

Mijn Kung Fu School

Het is definitief: vanaf september 2017 draag ik de reguliere lessen en de organisatie van de kung fu school over aan David Moh.

Voor reguliere kung fu lessen kan je terecht bij ” Mijn Kung Fu School”, de naam die nu gehanteerd zal worden voor dit onderdeel. Ik zal onder de naam van Shizi Hou nog wel workshops e.d. blijven organiseren.

Ik ben niet geheel uit het zicht. Als vrijwilliger zal ik nog in contact blijven met de school. Shizi Hou heb ik 10 jaar geleden opgericht en is mijn kindje geworden. Daar doe je niet zomaar afstand van.

Voor kung fu en tai chi gerelateerde vragen, kan je uiteraard nog steeds bij mij terecht. Maar alle vragen met betrekking tot de lessen, dien je aan David te vragen. Meer info vindt je op www.mijnkungfuschool.nl

Ik doe nu een stap terug, maar stap met twee passen vooruit. De school krijgt nieuwe energie en ik krijg ruimte om me verder te ontwikkelen en nieuwe projecten te starten.

Tot snel!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2018 SZH door Wouter van Leeuwen-Helm

Thema door Anders Norén