WOUTER VAN LEEUWEN-HELM
BERICHTEN
最近的帖子
| CONTACT

Door mij geschreven, gecomponeerde en gemaakte muziek

Door de jaren heen heb ik heel wat muziek gemaakt. Ontelbaar veel uren heb ik op de gitaar gepingeld om bepaalde ‘loopjes’ te beheersen. Ik heb op de piano gehamerd, en eindeloos veel gezongen. Wat zullen mijn ouders, zussen, broertje en buren blij met mij geweest zijn! Vervolgens heb ik uitgezocht hoe ik mijn opnames over elkaar kon zetten, hoe ik drumloops moest maken, etc. Vroegah was dat niet zo makkelijk namelijk..

Bekende nummers heb ik gecovered, maar heb ook best wat muziek zelf geschreven, gecomponeerd, gespeeld, gezongen en opgenomen. Ik was een one-man-band. Sommige nummers zijn gebaseerd op dingen die ik toen mee maakte. Je kent het wel, verliefdheid, boosheid, examens, etc. Alles waar je als puber mee bezig bent. Ik heb ook nummers gemaakt voor bijzondere gelegenheden. Bijvoorbeeld bruiloften en verjaardagen. Andere nummers zijn gewoon probeerseltjes (mooi woord). Sommigen zijn best leuk geworden, andere….wat minder haha. Besluit zelf maar!

PS. Hier staan nummers die ik heb opgenomen toen ik 12 was tot nu. Dus verwacht wat variatie ^_^

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Alle berichten van categorie:
2D | 3D | 4D | Muziek

© 2022 Wouter van Leeuwen-Helm